Wij stellen graag de sprekers van het plenaire programma aan u voor:

 

 

Geert Maarse

Net als vorig jaar, wordt ook dit jaar het congres in goede banen geleid door Geert Maarse. Geert is programmamaker en presentator.

Hij leidt debatten met ministers en filmmakers, met CEO's en schoorsteenvegers, en interviewt net zo makkelijk een hoogleraar als een barman. Hij is de bedenker en presentator van Studio Erasmus, de maandelijkse wetenschapstalkshow van de Rotterdamse Schouwburg en de Erasmus Universiteit, en hij is de vaste host van het Rotterdamse Denkcafé.

http://nl.linkedin.com/in/geert-maarse-9259233b

 

 

Henk Wesseling

Digitale transformatie op basis van datagedreven sturing

Henk Wesseling is adviseur en werkt intensief samen met Berenschot. In zijn sturen en adviseren heeft de digitale ontwikkeling altijd een centrale plaats ingenomen. Tot 2010 was hij gemeentesecretaris van Dordrecht, waar de ambitie was om nummer 1 in digitale dienstverlening te worden. In zijn huidige werk houdt hij zich bezig met de analyse van en advisering over de digitale transformatie op basis van datagedreven sturing. Zie bijvoorbeeld het VNG rapport over datagedreven sturing bij gemeenten dat onder zijn leiding tot stand kwam.  Vooral is hij bezig met hoe je ingewikkelde trajecten als digitalisering samen kan vormgeven. Ook digitaliseren moet je leren!

https://www.linkedin.com/in/henk-wesseling-1b260b54/

 

Bert Mulder

Sinds 2002 is Bert Mulder is lector Informatie, Technologie en Samenleving aan De Haagse Hogeschool. Binnen dit lectoraat richt hij zich op ICT-toepassingen voor zorg en overheid. Voor zijn lectoraat was hij hoofd ICT van omroeporganisatie Veronica, informatieadviseur van de Tweede Kamer en tevens is hij de oprichter van de InformatieWerkplaats, een denktank op het gebied van maatschappelijke internettoepassingen.

https://www.linkedin.com/in/bertmulder/

rsvp online voor je evenementen
 rsvp online voor je evenementen